E-Twinning

Учешће у eTwinning пројектима

Као и претходних година, и ове школске године наши ученици су активно учествовали у неколико eTwinning пројеката:

Creatively about artistic and entertaining heritage је пројекат у коме су наши ученици презентовали на креативан начин културно наслеђе наше земље али и пуно научили о наслеђу земаља учесница.Заједничку презентацију о раду на пројекту можете погледати овде:
https://docs.google.com/presentation/d/1LYLKtly-GxS1pRMWqfhLgE9-PgvcoiSY3m-15-tT5CE/edit?usp=sharing
Наставили са пројектом  Garland of Cultures који прати наш Међународни дечији фестивал и овде смо заједнички направили презентацију:
https://view.genial.ly/5e4c2fd70e13c70ee60f8768/interactive-image-interactive-image
У току године смо добили позив од школе Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu из Турске да се придружимо пројекту  A.C.E. CLASS  а сада је у току припрема зајеничке екњиге рецепата за тинејџере.
https://view.genial.ly/5edeb274e4e9f00d8f081365/presentation-international-easy-home-made-food-e-recipe-book-for-teenagers

На почетку пандемије корона вирусом на позив школе ΓΧ1ο ΕΠΑ.ΛΑριδαίας из Грчке прикључили смо се пројекту STICK TOGETHER IN TIMES OF CORONA и дане изолације поделили са партнерским школама из Турске, Грчке, Румуније, Словачке, Украјине, Пољске, Португалије и Литваније.И у овом пројекту смо учествовали у зајеничком подухвату, креацији екњиге:
https://www.storyjumper.com/book/read/85235675/5ee396e55d0be
Пројекте су реализовали ученици 3/2 и учитељица Жаклина Николић и Биљана Павловић, проф. енгл. језика са ученицима 4. разреда и члановима секције  English Club. Ускоро ћемо се пријавити за Националну ознаку квалитета и надамо се да неки од ових пројеката добити ову  награду.