Get Adobe Flash player

НОВА ГОДИНА

Ове године припремљене су две новогодишње представе. Наставнице  Елида Николић и Марија Стефановић са ученицима трећег разреда припремиле су представу "Потрага за Деда Мразом". Одиграна је 28.12.2015. за ученике првог и трећег разреда и 29.12. за децу радника школе уз доделу пакетића. Наставница Марина Илић са члановима драмске секције четвртог разреда припремила је  "Новогодишњу ноћ". Представа је изведена у школској библиотеци 29.12.2015. за ученике другог и четвртог разреда.

Онда је уследила пауза за Нову годину и Божић - ученици су се вратили у учионице 11.фебруара 2016.године.

СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

Школску славу Светог Саву обележили смо традиционално пригодним програмом. Под диригентском палицом наставнице  Александре Радојевић наступио је школски хор. Ученици шестог разреда извели су представу "У потрази за Светим Савом" у режији наставница   Каролине Костић Стаменовић и Марије Стефановић. Чланови литерарне секције са наставницом Милком Бачевић приредили су изложбу радова о Светом Сави.

Овогодишњи колачар била је Мирјана Николић, наставница географије која је колачарство предала Гордани Стефановић, наставници разредне наставе. Свештеник Жарко Марковић је са домаћинима исекао славски колач.  Најбољи ученици свих одељења и светосавки ђак генерације Сандра Смиљковић награђени су књигама.

Прво полугође завршено је 29. јануара 2016. године.