Get Adobe Flash player

Школска година почела је у уторак, 1.9.2015.  За 105 првака организован је свечани пријем у школском дворишту, а затим су наставили дружење са својим учитељима у учионицама. 

  

Европски дан језика ове године обележен је енглеским доручком.

Дечја недеља реализована је од 5.10. до 9.10.2015. под слоганом "Подршка породици - најбоља подршка деци". Уз пријем најмлађих у Дечји савез, посету градоначелнику, организовано је и низ других активности. Ученици су својим ликовним радовима од лишћа на врло креативан и занимљив  начин приказали животиње и разне облике. Посебно им је пријао Воћни дан када су одељења размењивала корпе са сезонским воћем. Писали смо и цртали на тему "Моја породица" где су деца показала приврженост својим најдражима. Последњи дан ове недеље завршен је дечјим вашаром, који су посетили и гости из Холандије и Украјине. На веселим дечјим штандовима могло се видети све - од шналица, гумица, шешира до омиљених плишаних играчака које су нашле нове власнике.  Деца су са радошћу ишчекивала сваки нови дан и нову активност. 

Уз подсећање да су деца наше највеће благо и ова Дечја недеља је успешно реализована.

 

 

 

 

 

 

 

 

Снежана Гочманац

Трећи међународни дечји фестивала одржан је у октобру. О Фестивалу прочитајте текст и погледајте слике у новом броју "Вуковца".

Дан школе  обележен је 8.11.2015.  Свечаном академијом у Крушевачком позоришту. За успехе у току прошле школске године награђен је 41 ученик и 17 наставника. У уметничком делу програма наступили су хор и  плесна група, а изведена је представа "Хамлет - истинита прича", која је обележила прошлу школску годину и скеч "Мица убица, шалтерска службеница". И о скечу и о педстави више информација наћи ћете у нашим раније постављеним вестима. Поводом Дана школе расписали смо ликовни и литерарни конкурс - аутори најбољих радова примили су награде у позоришту, а њихове радове можете погледати у "Вуковцу". Овогодишњи број школског листа постављен је на сајту школе. Оно што је ново је да су га  ученици овог пута сами радили - наставници су били само сарадници. Имена уредника и чланова редакције наћи ћете на последњој страни листа. Честитамо!

Прво тромесечје завршено је седницама и родитељским састанцима на којима је сумиран успех ученика и реализација планираних активности.