Get Adobe Flash player

ПРЕТРАГА

Међународни дан безбедности на интернету је обележен 06.02.2019. године. Министарство трговине, туризма и телекомуникација обележило је Дан безбедности на интернету организацијом округлог стола са циљем размене мишљења, искустава и знања између цивилног сектора и ресорних институција. 

Опширније...

Ученици II/2 одељења основне школе „Вук Караџић“ у Крушевцу, са учитељицом Жаклином Николић, данас су посетили градоначелника Јасмину Палуровић. Малишани су на креативан и аутентичан начин исписали и илустровали своје жеље, за које су сматрали да Градоначелник може да испуни.

Опширније...

У периоду од 11. до 18. октобра, наша школа је по 6. пут била оргнизатор и домаћин Међународног дечјег фестивала. Како претходних тако и ове године, угостили смо наше драге госте из Украјине, Холандије, Македоније и Словеније. 

Опширније...

Ученици 3. разреда наше школе учествовали су у пројекту размене новогодишњих и Божићних честитки са вршњацима из 25 земаља света и до сада смо добили честитке из скоро свих школа које учествују у овом пројекту.

Опширније...

Наставници наше школе су у оквиру програма подршке "Школе за 21. век" (под покровитељством British Council и Министарства просвете, науке и технолошког развоја) осмислили пројекат Escape room уживо под називом "Избави се знањем". 

Опширније...