Get Adobe Flash player

ПРЕТРАГА

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: НОВА ПРОЦЕДУРА УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Пријављивање првака за упис у школу почиње 01.04.2019. године. Родитељи више нису у обавези да школи, прикликом уписа ученика, доставе Извод из матичне књиге рођених  и доказ о пријави пребивалишта за ученике у папирној форми, већ имају могућност да поднесу захтев школи да их она у њихово име прибави електронским путем. У ту сврху је Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило софтвер који ће се користити за упис у први разред свих основних школа. . И поред наведеног, родитељи, односно други законски заступници ученика, споменута документа могу и даље по свом избору да достављају школи у папирној форми. ТЕСТИРАЊЕ И УПИС УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ЗА ШКОЛСКУ 2019/20. ГОДИНУ ПОЧИЊЕ ОДМАХ ПОСЛЕ ПРВОГ МАЈА.

МЕЂУНАРОДНО ТЕСТИРАЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ 4. РАЗРЕДА и ТРИБИНА ЗА УЧЕНИКЕ 8. РАЗРЕДА

ОШ "Вук Караџић"  једна је од школа у којима је спроведено ТИМСС истраживање за ученике 4. разреда из области природних наука и математике. 

Опширније...
ПОСЕТА СЛОВЕНИЈИ

Ученици и наставници наше школе учествовали су на школском фестивалу у театру у Марибору. Домаћин је школа "Леон Штукља", а били смо и гости школе "Тоне Шуфарј". У тој школи је организованаедукација за све наставнике учеснике Фестивала, на тему Елементи формативног приступа настави. у организацији Института за образовање Марибор. Едукацију је водила Вера Бевц, начелник Подравског округа. 

Опширније...