Get Adobe Flash player

ПРЕТРАГА

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

ДАН БЕЗБЕДНОСТИ НА ИНТЕРНЕТУ 2019

Међународни дан безбедности на интернету је обележен 06.02.2019. године. Министарство трговине, туризма и телекомуникација обележило је Дан безбедности на интернету организацијом округлог стола са циљем размене мишљења, искустава и знања између цивилног сектора и ресорних институција. 

Опширније...
УЧЕНИЦИ II/2 У ПОСЕТИ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ

Ученици II/2 одељења основне школе „Вук Караџић“ у Крушевцу, са учитељицом Жаклином Николић, данас су посетили градоначелника Јасмину Палуровић. Малишани су на креативан и аутентичан начин исписали и илустровали своје жеље, за које су сматрали да Градоначелник може да испуни.

Опширније...
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА И СРЕЋАН БОЖИЋ!

Ученици 3. разреда наше школе учествовали су у пројекту размене новогодишњих и Божићних честитки са вршњацима из 25 земаља света и до сада смо добили честитке из скоро свих школа које учествују у овом пројекту.

Опширније...