Get Adobe Flash player

ПРЕТРАГА

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

ПОСЕТА СЛОВЕНИЈИ

Ученици и наставници наше школе учествовали су на школском фестивалу у театру у Марибору. Домаћин је школа "Леон Штукља", а били смо и гости школе "Тоне Шуфарј". У тој школи је организованаедукација за све наставнике учеснике Фестивала, на тему Елементи формативног приступа настави. у организацији Института за образовање Марибор. Едукацију је водила Вера Бевц, начелник Подравског округа.

Опширније...
ДАН БЕЗБЕДНОСТИ НА ИНТЕРНЕТУ 2019

Међународни дан безбедности на интернету је обележен 06.02.2019. године. Министарство трговине, туризма и телекомуникација обележило је Дан безбедности на интернету организацијом округлог стола са циљем размене мишљења, искустава и знања између цивилног сектора и ресорних институција. 

Опширније...
НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

У оквиру обележавања Националног дана без дуванског дима, у четвртак 31.01.2019. године  у нашој школи организована је ликовна радионица.  Организатори активности били су Завод  за јавно здравље и Патроножна служба Дома здравља.

Опширније...