Get Adobe Flash player

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА И СРЕЋАН БОЖИЋ!

Ученици 3. разреда наше школе учествовали су у пројекту размене новогодишњих и Божићних честитки са вршњацима из 25 земаља света и до сада смо добили честитке из скоро свих школа које учествују у овом пројекту.

Опширније...
МЕЂУНАРОДНИ ДЕЧЈИ ФЕСТИВАЛ 2018.

У периоду од 11. до 18. октобра, наша школа је по 6. пут била оргнизатор и домаћин Међународног дечјег фестивала. Како претходних тако и ове године, угостили смо наше драге госте из Украјине, Холандије, Македоније и Словеније. 

Опширније...
Реализована ESCAPE ROOM игра уживо

Наставници наше школе су у оквиру програма подршке "Школе за 21. век" (под покровитељством British Council и Министарства просвете, науке и технолошког развоја) осмислили пројекат Escape room уживо под називом "Избави се знањем". 

Опширније...