Get Adobe Flash player

ПРЕТРАГА

УРЕЂЕНИЈЕ, ЛЕПШЕ, ПРИЈАТНИЈЕ ЗА РАД

У последњих неколико година много је урађено на побољшању услова рада: реновирани тоалети, промењена столарија, окречен ентеријер,  учионице  на јужној страни су климатизоване, реконструисана је топловодна мрежа, замењени олуци. 

НАСТАВА се изводи у 25 специјализованих учионица и кабинета. Школа има две сале за физичко (у малој сали некада је био базен) и мини теретану, као и посебну зграду у којој су учионице за продужени боравак. У приземљу те зграде смештене су предшколске групе установе "Ната Вељковић". У оквиру библиотеке налази  се мултимедијална учионица. У оквиру школе ради и издвојено одељење за основно образовање одраслих

ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК је добро решење за ученике 1. и 2. разреда, бесплатан је  и ради од 7 – 13 сати пре подне и од 11 – 17 сати после подне. Овде ће Ваше дете урадити своје домаће задатке, учити, играти се и дружити са својим вршњацима уз контролу наставника. Постоји могућност да за дете уплатите топли оброк ( није обавезно ). 

ПРВА ДИГИТАЛИЗОВАНА ШКОЛСКА БИБЛИОТЕКА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ

Библиотека се налази на првом спрату и поседује литературу за све предмете и лектиру за све разреде. Свим корисницима омогућен је приступ интернету и употреба читаонице од 7 и 30 до 18 и 30 сати. У склопу библиотеке формирана је мултимедијална учионица и опремљена савременим техничким средствима. Дигитални програм, омогућиће лакше сналажење у фондовима библиотеке.

УЧЕНИЦИ + НАСТАВНИЦИ= УСПЕСИ

Највећи потенцијал школе су њени ученици који свакодневно смехом и жагором улепшавају школску зграду. Своју креативност показују у бројним секцијама које у школи постоје, а успеси на такмичењима не изостају. Три пута за редом били смо најбоља спортска школа у граду. Најбољи ђаци награђују се три пута годишње. 

ПЕДАГОГ, ПСИХОЛОГ, ЛОГОПЕД, ТИФЛОЛОГ

Наша стручна служба налази се на другом спрату. То су прве особе које ђаци упознају при упису у школу. Све информације о упису добићете код њих. Уколико Ваше дете има неки проблем, педагог и психолог ће помоћи. Логопед отклања неправилности у изговору, читању и писању. Тифлолог ради са слепом и слабовидом децом.

ЗУБНА АМБУЛАНТА

 Зубарка Александра Цветковић недељно мења смене. Амбуланта се налази у приземљу школе.