Добродошли...

Поштовани родитељи и ученици Основне школе “Вук Караџић”

 

Тренутно се налазимо у ситуацији која ни за кога од нас није лака и пријатна. Поред осталог сигурно вас муче бројна питања везана за учење деце, васпитне поступке, наставка логопедског рада и слично. Зато смо одлучиле да вам у овим тренуцима, омогућимо да путем ове е-маил адресе podrskaosvuk@gmail.com, добијете могућност да поставите питања на која можемо да вам дамо одговор и подршку.

Чланови овог тима су педагошко- психолошка служба Љиљана Милићевић- Љиља,

Снежана Рајковић- Нена и логопед Радица Јовановић. Када шаљете поруке само насловите за кога

од нас је намењена ради ефикаснијег рада. Уколико буде потребно постоји могућност и

телефонског контакта.

Надамо се да ћемо из овога што нас је снашло изаћи што пре и што безболније.

 

Добро здравље,

Ваш тим

Упис ђака првака 2020/2021.


О Б А В Е Ш Т Е Њ Е


О УПИСУ ДЕЦЕ  У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ


у први разред школске 2020/2021. године уписују се деца која до почетка школске године имају најмање шест и по а највише седам и по година (деца рођена од 01.03.2013. до 28.02.2014.)


Деца од шест до шест и по година (деца рођена од 01.03.2014. до 31.08.2014.) могу се уписати на захтев родитеља, након провере спремности за полазак у школу.

Родитељи су у обавези да своје дете упишу у први разред и омогуће му услове за основно школовање. Школа је обавезна да по службеној дужности покрене прекршајни поступак ако родитељ не доведе дете за упис у први разред или не приложи потврду да је дете уписано у неку другу школу.

Да би дете било регистровано као стасало за упис у школу неопходно је да је родитељ пријавио пребивалиште детета, а које се налази и у његовој личној карти. 


Неопходна документација за упис:

  • Доказ о здравственом прегледу детета
  • Уверење о завршеном припремном предшколском програму

 

упис се врши сваког радног дана у времену од 9,00 до 12 сати позивом на број мобилног телефона 064/33-53-661

ОСНОВНА ШКОЛА ЈЕ ДУЖНА ДА УПИШЕ СВАКО ДЕТЕ СА ПОДРУЧЈА ШКОЛЕ.


ШКОЛА МОЖЕ ДА УПИШЕ И ДЕТЕ СА ПОДРУЧЈА ДРУГЕ ШКОЛЕ, НА ОСНОВУ ПИСМЕНОГ ЗАХТЕВА РОДИТЕЉА У СКЛАДУ СА ПРОСТОРНИМ  И КАДРОВСКИМ МОГУЋНОСТИМА ШКОЛЕ.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“

Поштовани родитељи,

Од среде, 1. априла 2020. године родитељи ће бити у могућности да ступе у контакт са нашом школом преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа, као и телефонским путем на број мобилног телефона 064/33-53-661 сваког радног дана у времену од 9,00 до 12,00 сати .

  Сви родитељи који ће користити ову електронску услугу, биће обавештени електронском поштом о датуму уписа.

По дефинисању датума уписа у школу, на Порталу еУправа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање која ће вам омогућити да једним доласком у школу завршите све процедуре око уписа детета и то без потребе доношења иједног документа, као и да обавите тестирање детета са психологом/педагогом.

Школе ће у унапређеној електронској услузи еУписа по службеној дужности прибавити податке из матичне књиге рођених, из евиденције пребивалишта и из здравственог информационог система о обављеном лекарском прегледу.

Надамо се добром здрављу

и брзом виђењу

са Вашом децом и Вама.

8

Novembar 2019

Дан школе

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt lores ta porro ame. Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt lores ta porro.

Пратите нас на Facebook-у