Get Adobe Flash player

У периоду од 11. до 18. октобра, наша школа је по 6. пут била оргнизатор и домаћин Међународног дечјег фестивала. Како претходних тако и ове године, угостили смо наше драге госте из Украјине, Холандије, Македоније и Словеније. 

Опширније...

Наставници наше школе су у оквиру програма подршке "Школе за 21. век" (под покровитељством British Council и Министарства просвете, науке и технолошког развоја) осмислили пројекат Escape room уживо под називом "Избави се знањем". 

Опширније...

Ученици наше школе  су били учеснициеко кампа 2018 Откријмо Јастребац“за ученике предметне наставе ( од петог до осмог разреда) на Јастребцу, 5.и 6.10.2018. Екокамп је под покровитељством Града Крушевца – Канцеларије за заштиту животне средине, уз стручну помоћ Радне групе за имплементацију еколошког образовања Града Крушевца и подршке Школске управе Крушевац.

Опширније...

Ове године смо се придружили манифестацији „Европска недеља програмирања“ (Europe Code Week) организацијом дводневне радионице за ученике „Научи да програмираш Micro:bit“

Опширније...

Министарство просвете, науке и технолошког развоја и British Council покренули су  трогодишњи регионални програм подршке „Школе за 21. век“ за развој капацитета основних школа у Србији и другим земљама Западног Балкана како би својим ученицима омогућиле да стекну вештине од суштинског значаја за остваривање позитивног доприноса култури и привреди 21. века. Наша школа је једна од школа које су ушле у овај програм.

Опширније...