Get Adobe Flash player

У Белој сали КЦК у понедељак, 11. јуна 2018. године у 17.00 часова, одржана је представа на енглеском језику у извођењу чланова English Club-a ОШ „Вук Караџић“ а уз свесрдну подршку наставнице Биљане Симоновић.

Опширније...

ДАН ЈЕЗИКА - 26. СЕПТЕМБАР

Ученици ОШ "Вук Караџић" су су поводом 400 година од Шекспирове смрти приредили програм у коме су Шекспирова дела изводили на три језика: српском, енглеском и немачком., а наступили су у препуној библиотеци.

Опширније...

ОХРИД

У недељу 7.3.2016. године група од седамнаесторо људи пошла је пут Охрида. Поред радника ОШ "Вук Караџић", чланова Тима за организацију Међународног дечјег фестивала песме и игре, на пут су кренуле и колеге из школе "Јован Поповић" и сарадници Фестивала из Културног центра Крушевац. 

Опширније...

 XII фЕШТ одржан је од 22. до 28.4.2016.године у Белој сали Културног центра Крушевац. Одиграно је 12 представа, а ми смо наступили са представом "Свемирски змај" Душана Ковачевића у режији Јелице Васић и Александре Милевске. 

Опширније...

Већ неколико година наша библиотекарка Јелица Васић са ђацима обележава Дан дечје књиге -   на рођендан чувеног писца Ханса Кристијана Андерсена. 

Опширније...