Get Adobe Flash player

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ СВЕТСКОГ ДАНА СРЦА

У оквиру обележавања  Светског дана срца, 29. септембра, у нашој школи у сарадњи са Заводом за јавно здравље Крушевац, организовано је  спортско такмичење. 

Опширније...
Здрави стилови живота

У складу за планом рада на унапређењу здравља и здравствене заштите ученика,  у  понедељак, 24.09.2018. године у библиотеци школе за ученике 7/3 одељења одржано је предавање на тему „Здрави стилови живота“. 

Опширније...
Посета немачких ђака нашој школи (наставак)

Дана 10.9.2018. године Тим за међународну сарадњу наше школе и директор у сарадњи са Регионалним центром за сарадњу су имали част и задовољство да угосте тринаест ученика и два наставника из Фрајбурга (Немачка).

Опширније...