Get Adobe Flash player

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

Посета немачких ђака нашој школи (наставак)

Дана 10.9.2018. године Тим за међународну сарадњу наше школе и директор у сарадњи са Регионалним центром за сарадњу су имали част и задовољство да угосте тринаест ученика и два наставника из Фрајбурга (Немачка).

Опширније...
Гости из Немачке

Тринаесторо ученика географске секције средње школе из немачког града Штеген, у близини Фрајбурга, и њихово двоје наставника у посети су Основној школи „Вук Караџић“ и Граду Крушевцу.

Опширније...
ПРЕДСТАВА "Sherlock Holmes and the Red Circle"

У Белој сали КЦК у понедељак, 11. јуна 2018. године у 17.00 часова, одржана је представа на енглеском језику у извођењу чланова English Club-a ОШ „Вук Караџић“ а уз свесрдну подршку наставнице Биљане Павловић.

Опширније...