Get Adobe Flash player

       Драги посетиоци, налазите се на званичној интернет страници  ОШ „Вук Караџић“ из Крушевца. Покренули смо је у години јубилеја наше школе – 180 година од оснивања. Трудићемо се да на нашим страницана понудимо бројне информације о школи, о ученицима и запосленима. Можете погледати галерију слика и видео снимака, као и виртуелну галерију наше школе. Уколико имате питања, можети их постављати на страници која се зове "Ви питате - ми одговарамо". Потрудићемо се да одговоримо што пре. Надамо се да ћете уживати у ишчитавању страница нашег сајта, да ћете им се радо враћати ради свежих информација и зато "СВУДА ПОЂИ НА НАШ САЈТ УВЕК ДОЂИ".

Срдачан поздрав,
Колектив  ОШ "Вук Караџић"

МЕЂУНАРОДНИ ДЕЧЈИ ФЕСТИВАЛ 2018.

У периоду од 11. до 18. октобра, наша школа је по 6. пут била оргнизатор и домаћин Међународног дечјег фестивала. Како претходних тако и ове године, угостили смо наше драге госте из Украјине, Холандије, Македоније и Словеније. 

Опширније...
Реализована ESCAPE ROOM игра уживо

Наставници наше школе су у оквиру програма подршке "Школе за 21. век" (под покровитељством British Council и Министарства просвете, науке и технолошког развоја) осмислили пројекат Escape room уживо под називом "Избави се знањем". 

Опширније...
ЕВРОПСКА НЕДЕЉА ПРОГРАМИРАЊА 2018.

Ове године смо се придружили манифестацији „Европска недеља програмирања“ (Europe Code Week) организацијом дводневне радионице за ученике „Научи да програмираш Micro:bit“

Опширније...