Get Adobe Flash player

Школа је организатор Међународног дечјег  фестивала песме и игре кјои се одржава у октобру. Фестивалски тим има 11 чланова, а координатор је Зорица Капор. На снимку је "Вече песме и игре" са Фестивала 2018. године.

 

"ШУМСКИ ЦАР МЕРАН" Биљане Гачановић

РЕЖИЈА: Зорица Капор; ФЕШТ 2018.године - 3. награда Стручног жирија и специјална награда за подизање еколошке свести, као и низ других специјалних награда. Изведена је и за Дан школе.

 

 

"АНАЛФАБЕТА" Бранислава Нушића

РЕЖИЈА: Мирјана Симоновић; Премијера ФЕШТ 2017. Награда Урошу Ракићу за главну мушку улогу. Представа је изведена у Словенији и за Дан школе

 

"СВЕМИРСКИ ЗМАЈ" Душана Ковачевића

РЕЖИЈА: Јелица Васић, Александра Милевска; Премијера ФЕШТ 2016; 3.награда Стручног жирија, награда Ани Цветковић за главну женску улогу, награда за музику, а уживо су свирали Војин Јовановић (гитара) и Борис Милевски (виолончело); Представа је  изведена и на Међународном дечјем фестивалу хумора у Лазаревцу у септембру, где смо освојили награду за музику, као  и за Дан школе исте године.

"HAMLET, THE TRUE STORY" Виљема Шекспира

СЦЕНАРИО И РЕЖИЈА: Биљана Павловић, Каролина Стаменовић, Зорана Громић, Јелена Перчевић, Златана Петровић и Смиљана Бићанин. Представа је припремљена за Дан језика 2014. и у њој се говори неколико страних језика. Изведена је на ФЕШТУ у априлу 2015, као и за Дан школе. У децембру је изведена на Петом дечјем драмском фестивалу у Новом Саду, али само на енглеском језику и освојили смо награду за сценографију.

 

"ПЛАНЕТА ТАЈНИ"

РЕЖИЈА: Сандра Стефановић; Премијера: ФЕШТ 2014.године

"ПОКОНДИРЕНА ТИКВА"

РЕЖИЈА: Александра Милевска; Премијера:  ФЕШТ 2013. где је освојена 2. награда Дечјег и 3. награда Стручног жирија; Селена Бакић (Фема) освојила је награду за најбољу главну женску улогу, а Невена Илић (Сара) награду за најбољу епизодну женску улогу.

 

"ЗЕМЉА СНОВА"

РЕЖИЈА: Марина Илић, Наташа Милићевић; Представа је урађена у оквиру пројекта "Гледај на свет мојим очима" (помоћ и подршка инклузивном образовању). У представи је играло 36 ученика млађих разреда, а међу њима и 2 ученика са оштећеним видом.

 

ВАШАР ЗАНАТСТВА је идејно решење Зорице Капор и Марине Илић, а циљ је презентација предмета народна традиција; Април 2011. године, школско двориште

"КАО МЕНТОЛ НА НОГАМА"

РЕЖИЈА: Александра Милевска, Сандра Стефановић, Драгана Марић Перуничић, Јелица Васић; Премијера: ФЕШТ 2011. године

"ПЕПЕЉУГА" (на енглеском и немачком језику)

РЕЖИЈА: Ана Мијајловић, Зорана Громић и Ана Павловић; Премијера: Дан језика 2009. године; Проширена верзија изведена је на ФЕШТ-у 2010. године и освојила је  I  награду Дечјег и II награду Стручног жирија.

"ВРЕМЕПЛОВ"

РЕЖИЈА: Јелица Васић и Драгана Марић Перуничић;  Дан школе 2009. године

"КАПЕТАН ЏОН ПИПЛФОКС"

РЕЖИЈА: Наташа Милићевић, Јелица Васић; Премијера: Дан школе 2008. године, Крушевачко позориште

"ШУМСКИ ЦАР МЕРАН"

РЕЖИЈА: Зорица Капор; Дан школе 2007. године

"СМЕШНА СТРАНА ШКОЛЕ"

РЕЖИЈА: Наташа Милићевић, Ана Павловић; премијера: Дан школе 2006. године, Крушевачко позориште

 "ЗМАЈ ДАМОЈЕД"

РЕЖИЈА: Јелица Васић, Александра Милевска, Драган Маринковић;  Премијера: Дан школе 2005. године, Крушевачко позориште

 

 "ОЖАЛОШЋЕНА ПОРОДИЦА"

РЕЖИЈА: Александра Милевска и Јелица Васић. Премијерно је изведена 08.11.2004. године у Крушевачком позоришту. Ова представа је била повод за покретање  ФЕШТ-а.

"ЧАРОБНА СВИРАЛА"

РЕЖИЈА: Зорица Капор, Дивна Чукурановић, Снежана Шароњић; Премијера: Крушевачко позориште 2003. године;